Bursa Tabip Odası "SAĞLIK GÜNDEMİ" ismiyle podcast kanalı yayınına başlamıştır.

             Bursa Tabip Odası  “Sağlık Gündemi” ismiyle podcast kanalı yayınına başlamıştır.

    Bursa Tabip Odası bu çalışmayla “Bilimin, halk sağlığının ve hekimlerin özgür sesi” olmayı hedefleyen Bursa Tabip Odası Podcast Kanalı ile hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın sorunlarını, beklentilerini gündeme getirmeyi ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlamaktadır.

NASIL DİNLEYEBİLİRSİNİZ?

-Bursa Tabip Odası podcastlerini, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer, Spreaker gibi uygulamalar ile https://www.bto.org.tr/podcast/ web adresindeki Podcast sayfası üzerinden takip edebilir, dinleyebilirsiniz.

-Cep telefonunuza App Store ya da Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Spotify, Apple Podcasts ya da Google Podcasts gibi uygulamalardan arzu ettiğinizi indirerek yayınlarına ulaşabilirsiniz. Uygulama içinde “Bursa Tabip Odası” ya da “Sağlık Gündemi” araması yaparak podcast kanalına ve podcaste ulaşabilirsiniz.

-Bursa Tabip Odası podcatlerini, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak, destekleyebilir, bilimin, halk sağlığının ve hekimlerin özgür sesinin daha geniş dinleyici topluluğuna ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024