E-İMZA YENİLEME HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Sayın İşyeri Hekimi

2017 yılının son aylarında, Çalışma Bakanlığı 01 Ocak 2018 tarihinde E- REÇETE sistemine geçileceği bildirilmiştir. E-reçete kullanılabilmesi için iş yeri hekimlerinin E-İMZA’ya sahip olmaları gerektiğinden, Tabip Odası olarak üyelerimize en uygun fiyat ve şartlarda E-imza’ya ulaşabilmeleri için araştırma yapılmış E-İmza Bilgi Güvenliği Hizmetleri A.Ş. firması ile anlaşma sağlanmış Çorlu , Çerkezköy ilçelerimiz ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanlığımızda firma yetkilileri ve işyeri hekimlerimizi bir araya getirerek E-imza edinilmesi sağlanmıştır.

E-imza kullanım süresi bitmek üzere olan hekimlerimizden gelen talep ile 2017 yılında anlaşılan firma ile tekrar görüşme sağlanmış ve odamıza özel e-imza yenileme fiyatı alınmıştır.

TABİP  ODASI  ÜYELERİ İÇİN  E-İMZA YENİLEME FİYATI

1 YILLIK    130.00 TL

2 YILLIK    180.00 TL

3 YILLIK     200.00 TL

NOT

1.Yenileme için e-imza’nın sürenin dolmamış olması gerekmektedir.

2.E-imzayı bilgisayara takıp aktifleştirdikten sonra E-imza YENİLEME linkinden işlem yapılması gereklidir

3. Tarafımıza iletilen fiyatlar HAVALE fiyatıdır. Kredi Kartı ile fiyat değişiklik gösterebilir.

4. İşlem tamamlandıktan sonra firma E-imzanızı tarafınıza kargo ile ulaştıracaktır.