Ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 salgını süresince odamıza, Türk Tabipleri Birliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi, Lions Kulubü, Korona Dayanışma Portalı, Dr. Didem Gediz GELEGEN, Sayın Ceyda AKMAN, Sayın Birsen KILIÇER, Sayın Güney DÜNDAR, Sayın Elif Şen HİMAKİ, Sayın Hatice METE, Sayın Mustafa AYDIN, Luna Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İZMİR) tarafından toplamda 70 adet N95, 600 adet Önlük, 70 adet tulum, 25 adet gözlük, 1100 adet bone, 32 adet dikim bone, 20 kutu (100 adet) eldiven, 646 adet siperlik, 32 Lt. el dezenfektanı ve 9300 adet medikal maske bağışı yapılmıştır.Kişisel Koruyucu Ekipmanlar Aile Hekimleri, İşyeri Hekimleri, Tekirdağ Devlet Hastanesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Özel Hastanelere dağıtımı yapılmıştır. Tüm bağışçılarımıza sonsuz minnetlerimizi sunarız.