BTO İş Yeri Hekimliği Eğitim Günleri Başlıyor!

Bursa Tabip Odası'nın düzenlediği "Kimyasallarla Çalışmak Sağlığa Zararlı mıdır?" konulu eğitimin detayları aşağıdaki gibidir.

Program hakkında detaylı bilgi http://www.bto.org.tr/dosyalar/ihegbro.pdf linkinden alabilirsiniz.


Değerli İşyeri Hekimleri ve Sağlık Çalışanları,

Bursa Tabip Odası’nın ilki 27- 29 Nisan 2001 tarihlerinde, ikincisinin ise 2013 yılında gerçekleştirdiği “Ustaların Anısına İşyeri Hekimliği Eğitim Günleri” etkinlikleri büyük ilgi görmüştü.

İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği alanının dinamik bir süreç olması, işçi sağlığına yönelik eğitimlerin önemini artırmakta ve mesleki alanımızı birlikte tartışarak oluşturma gereksinimini doğurmaktadır.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu sonrasında yeniden yapılandırılan işçi sağlığı ve iş güvenliği alanındaki değişimleri ve yeni koşulları tartışacağımız, hem de eğitim gereksinimlerimizi karşılayacağımız bu toplantıları gelenekselleştirme çabamıza, sizlerin de katılımınızla destek olmanızı bekliyoruz.

Bu etkinlimizde özellikle kimyasal maddelerin çalışma hayatında çalışanların sağlığına etkilerine vurgu yapmak için de eğitim günlerini ’’Kimyasallarla Çalışmak Sağlığa Zararlı mıdır?’’ başlığıyla duyurmak istedik.

Bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten ve katkı sağlamanızdan mutluluk duyacağız.


İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024