Tıp Haftası Açılış Kokteyli Renkli Geçti

Tekirdağ Tabip Odası tarafından Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nde gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı Açılış Kokteyl'ine Tekirdağ ili ve ilçelerinden çok sayıda hekim katıldı.

"Çocuk Gözüyle Mikrop" Yarışmasının Kazananları Ödüllerini aldı


Tekirdağ Tabip Odası tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Resim Yarışması'nın kazananlarına ödülleri takdim edilirken mutluluğu yüzlerinden okunan çocuklar Tabip Odası üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Turnuva Kazananlarına Ödül Töreni


Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tenis, futbol, tavla ve briç turnuvaları için de ödül töreni düzenlendi.

Beraberinde Tıp Haftası etkinliklerinin sponsorları olan Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi, Özel Tekirdağ Star Medica Hastanesi, Özel Optimed Hastanesi, Özel Çorlu Vatan Hastanesi, Özel Çorlu Reyap Hastanesi ve Özel Estetik Diş Laboratuvarı temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Tabip Odası etkinliklerine moderatör ve panelist olarak destek veren Dr. Hakan Sevgi, Dr. Cem Hakan Yurtsever, Dr. Ömer Toksoy, Av. Barış Tırpan ve Av. Feyza Doğan’a da teşekkür edilerek plaketleri sunuldu.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde ve  Genel Sekreter Dr. Ebru Atilla açılış konuşmalarının ardından teşriflerine teşekkür ederek Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ecz. Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet ettiler. 

Dr. Erkan Yamak'tan Müzik Ziyafeti

Konuşmaların ardından gitarıyla sahneye çıkan Dr. Erkan Yamak ve müzik öğretmeni Ahmet Kıvan katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. 

Kokteylin fotoğraf galerisi için:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1355616827828269.1073741850.191147847608512&type=1&l=cc8209e484

İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024