“Kadının Adı Var!” Çalıştayı İçin İlk Toplantı Yapıldı

Tekirdağ Tabip Odası Kadın Hekimlik ve Kadın Sağlığı Komisyonu “Kadının Adı Var!” çalıştayının ilk toplantısını düzenledi.

Tekirdağ’da yapılması planlanan ; Toplumsal cinsiyet eşitliği, kadın ve eğitim, kadının toplumsal hayattaki yeri gibi konuların işleneceği çalıştay için bir araya gelinen ön görüşmeye Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah DİNÇ GÜRAL,Tabip Odası Kadın Hekimlik komisyonundan Türkan HASTÜRK, Gamze VAROL SARAÇOĞLU, Özlem KARADAĞ, Ebru ATILLA, Aytaç ARAS, Tekirdağ Barosu avukatlarından Sevil ERDOĞAN, Belgin TUNCA, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinden İlknur BAT, Yıldız KAYALAROĞLU, Süreyya MANSUROĞLU ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu il temsilcisi Mine ENGİN TEKAY katılım sağladı.