Tekirdağ Tabip Odası Cumhuriyetin 93. Yılını Cumhuriyet Balosu ile Kutladı

Tekirdağ Tabip Odası düzenlediği "Cumhuriyet Balosu" ile Cumhuriyetin 93. yılını Yeditepe Orkestrası eşliğinde coşkuyla kutladı.

Çorlu Hilton Inn, Vatan ve Reyap Hastanelerinin sponsorluğunda düzenlenen geceye Çorlu Rotary Kulübü, Çorlu Lions Kulübü, Çorlu Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çorlu Şubesi yetkili ve üyeleri de katılım gösterdi. Özel İrmet, Star Medica, Optimed ve çevre hastanelerden çok sayıda hekimin katıldığı balo Yeditepe Orkestrası'nın çaldığı marşlarla sürerken, davetliler marşlara Türk Bayraklarıyla eşlik ettiler. 

Dr. Erkan Yamak ve Dr. Erhan Temel’in Kuva-yi Milliye Destanı’nı okumasıyla devam eden gecede yapılan çekilişte “Atatürk” tablosunu Dr. Ahmet Körmutlu kazanırken “Atatürk ve Hekim” kitabının kazananı da Dr. Nejla Molla oldu.

Dr. İbrahim Oktay, katkılarından dolayı Özel Reyap Hastanesi adına Tekirdağ Tabip Odası Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ebru Atilla’nın takdim ettiği plaketi alırken; Dr. Melih Beysel de ev sahipliği yapan Çorlu Hilton Garden Inn adına otelin Genel Müdürü Selçuk Kazan’a plaketini verdi. Vatan Hastanesinin teşekkür plaketini de hastanenin genel müdürü Soner Erkan, Fırat Dayanıklı adına Dr. Gökhan Gözde’nin ellerinden aldı.

Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde, yaptığı konuşmada "Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarım ile özellikle Dr. Cem Hakan Yurtsever ve değerli eşi Özlem Hanım'a, Dr. Erkan Yamak ve Dr. Erhan Temel'e en kalbi teşekkürlerimi sunarım." diyerek Tekirdağ Tabip Odası Yönetim Kurulu adına emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024