Acil Hekimliği Sempozyumu Hekimlerin Yoğun İlgisiyle Tamamlandı

Tekirdağ Tabip Odası eğitim Komisyonu'nun düzenlediği "Acil Hekimliği Sempozyumu" 2 gün boyunca yaklaşık 200 hekimin katılımıyla tamamlandı.

7 -8 Ekim 2016 tarihlerinde Çorlu Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen sempozyumda dahili, cerrahi, çocuk hastalara ve kardiyolojik - nörolojik acil olgulara yaklaşım konuları işlendi.

Prof. Dr. Murat Yılmaz, Doç. Dr. Rafet Mete, Doç. Dr. Serkan Kahraman, Prof. Dr. Cengizhan Yiğitler, Uzm. Dr. Orhan Eroğlu, Doç. Dr. Mehmet Eryılmaz, Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. Ülfet Vatansever Özbek, Doç. Dr. Kenan Sönmez, Yard. Doç. Dr. Demet Özkahramanlı Gür, Doç. Dr. Barış Buğan, Doç. Dr. Kenan Sönmez, Uzm. Dr. Emel Ersöz ve Prof. Dr. Aysun Ünal'ın gibi değerli isimerin sunumlarına yer verilen sempozyuma katılan hekimlere katılım belgeleri Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde tarafından verildi.