İŞYERİ HEKİMLİĞİ ATAMA LİSTELERİ

SAYIN   İŞYERİ  HEKİMİ

İçinde bulunduğumuz süreçte, değişen mevzuatlar gereği işyeri hekimi atamaları Tabip Odaları tarafından yapılmamakta idi.

İşyerlerinden Tabip Odamıza hekim talebinin olması,  mevzuat değişikliklerinin 2016 yılında uygulamaya geçerek,  hekimlerin işyerlerinde çalışma sürelerinin artacak olması ve az tehlikeli işyerlerinde de işyeri hekimlerinin çalışmaya başlayacak olması, yine alınmış yargı kararları doğrultusunda ilaç yazma yetkisi için Odamızda İşyeri Hekimliği Çalışma İzni alınması zorunluluğunun 2016 yılında uygulamaya konulacak olması nedenleri ile Tabip Odamıza yapılacak hekim taleplerinin artacağı düşünülmektedir. Gelecek taleplere sağlıklı bir yanıt verebilmek ve hakkaniyeti sağlayabilmek için sağlıklı bir işyeri hekimliği  bilgi  sistemi oluşturulmasına  karar  verilmiştir.

Bu düşüncemizin gerçekleştirilebilmesi için mevcut işyeri hekimlerinin son durumları hakkında bilgiye ihtiyaç duyulmuştur.

Tabip Odamızdan işyeri hekimi talep eden işyerlerine isminizin bildirilmesini istiyorsanız ekte bulunan formu  doldurarak  odamıza ulaştırmanız  halinde  iletişim  bilgileriniz  işyerlerine verilecek ve  işyerleri ile  görüşmeniz sağlanacaktır. Saygılarımızla.

 

                                                                                                 TTO  YÖNETİM KURULU

İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024