Ankara Tabip Odası Öykü Yarışması

Hekimlik mesleğinin ve sağlık ortamının, öyküleme ve anlatı yeteneğini geliştirmek ve buradan dile katkı sunmak amacıyla, “Ankara Tabip Odası Öykü Yarışması” düzenlenmiştir.

·         Yarışmacılar daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış bir öykü ile katılabilir.

·         Yalnızca hekimlerle tıp fakültesi öğrencileri yarışmaya katılabilir. Seçici kurul üyeleri ile birinci dereceden yakınları başvuramaz.

·         Yarışmaya son başvuru 01 Şubat 2016 tarihidir.

·         Öyküler,  Times New Roman karakteri 12 punto ve bir buçuk satır aralığı ile A4 boyutunda kâğıda yazılacaktır.

·         Öyküler 6 örnek olarak çoğaltılmalıdır. Başvuru dilekçesinde yarışmacının kimlik bilgileri (ad, soyadı, cinsiyet, yaş, meslek, e posta, telefon numarası, posta adresi ) yanı sıra bir de fotoğrafı eklenmelidir.

·         Öyküler elden, posta veya kargo ile aşağıda yazılı  Ankara Tabip Odası adresine teslim edilmelidir.

·         Ödüller, 14 Mart Tıp Haftası kapsamındaki etkinlikte törenle verilecektir.

·         Yarışmaya katılan öyküler arasında ilk üç dereceye giren öyküye Ankara Tabip Odası’nın anmalığı (plaketi) armağan edilecektir. Seçici kurul özel ödül verebilir, ödülü birden çok yarışmacı arasında paylaştırabilir.

Seçici kurul üyeleri:

Alper Akçam