2016 Yılı İşyeri Hekimliği Çalışma Onayları

Sayın işyeri Hekimi bilindiği gibi bir süredir Çalışma Bakanlığı, işyeri hekimi görevlendirmesinde Tabip Odası onayı aramamakta idi. Danıştay Onuncu Dairesinin 2015/2068 sayılı kararı ile birinci basamak tedavi hizmeti sunacak işyeri hekimleri için tabip odası onayına ilişkin belge aranmamasına ilişkin kısmı iptal edilmiştir.

İşyeri hekimlerinin ve SGK’lı çalışanların mağdur olmaması için uygulamaya 2016 yılında başlanacaktır.
Öncelikle Tekirdağ il sınırları içinde işyeri hekimliği yapan meslektaşlarımızın, Tekirdağ Tabip Odasına üye olmaları ve iletişim için cep telefonu numaraları ile aktif olarak kullandıkları bir mail adreslerini odamıza bildirmeleri, halen Odamız üyesi olan meslektaşlarımızın ise bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.
2016 yılında ilimiz sınırları içerisinde işyeri hekimliği yapabilmek için tüm meslektaşlarımızın Odamızdan Onay almaları gerekecektir.
Önemle duyurulur.