DEPREM KOORDİNASYON MERKEZLERİNDE ÇALIŞMALARIMIZIN YÜRÜTÜLEBİLMESİ İÇİN GÖNÜLLÜ GÖREVLENDİRME

Katılım İçin Tıklayınız

Türkiye’nin 11 ilinde can kayıplarına neden olan depremler sonrasında en çok kaybının yaşandığı; tabip odalarının ağır hasar gördüğü dört ilde (Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya) kurulan koordinasyon merkezlerimizde, her gün binlerce insan için koruyucu sağlık hizmetleri başta olmak üzere sağlık alanında çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.

Koordinasyon merkezlerinde çalışan arkadaşlarımız; geçici yerleşim alanları, toplum ve sağlık çalışanlarının ihtiyaçları bağlamında çalışmalar yürütmelerinin yanı sıra; sağlık kurumları başta olmak üzere deprem bölgesindeki hayatın akışını ve sağlık açısından aksaklıkları sistemli bir şekilde değerlendirip raporlandırıp öneriler sunulmasını sağlamaktadır.

Depremin üzerinden iki aydan fazla sürenin geçmesine rağmen koşulların halen çok kötü olması nedeniyle koordinasyon merkezlerimizin yükü ve sorumluluğu önemini korumaktadır. Koordinasyon merkezlerinde çalışmalarımızın yürütülebilmesi için meslektaşımızın bu merkezlerde gönüllü görev alması için çağrımız ilgili odalarımıza iki kez de gönderilmiş ve çalışacak hekim/sağlık çalışanlarına ihtiyaç ciddi biçimde devam etmektedir.

Katılım İçin Tıklayınız

İŞYERİ HEKİMLİĞİ ASGARİ SÖZLEŞME ÜCRETLERİ 2024