VOLEYBOL TURNUVASI

Tekirdağ Tabip Odası olarak Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tıp Öğrenci Birliği ile birlikte düzenlediğimiz  Voleybol Turnuvasının başvurularını açtığımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyarız.

14 Mart Tıp Haftası kapsamında gerçekleşecek olan bu etkinliğimizde hekimler ile eğlenceli ve mücadele dolu bir ortamda bir araya gelebileceksiniz.

Turnuva kuralları aşağıda belirtildiği gibidir:

Takımlar 6 kişilik olacaktır. Dileyenler 6+2 olacak şekilde takımlarında 2 yedek oyuncu bulundurabilecektir.
6 kişilik olacak takımda en az 2 erkek veya 2 kadın oyuncu bulundurulması zorunludur. ( Örneğin 2 erkek 4 kadın, 3 erkek 3 kadın, 4 erkek 2 kadın olacak şekilde)
Turnuvada, Türkiye Voleybol Federasyonu’nda geçerli olan kurallar esas alınacaktır. File boyu 2.35 metre olarak belirlenmiştir.

Turnuva 26 Şubat Cumartesi günü başlayacaktır. Maç tarihleri takım başvuruları alındıktan sonra sizlerle paylaşılacaktır.

Eğer siz de voleybol alanında kendinize güveniyorsanız ve hekimler ile birlikte  kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazırsanız başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz

Başvuru Formu:

Son başvuru tarihi: 23 Şubat Saat:23.59