Oda Aidatı Yapılandırma

Sayın Meslektaşımız,

Bilindiği gibi meslek kuruluşumuzun en önemli gelir kaynağı üye aidatlarıdır. Ancak öteden beri üye aidatlarının süresi içinde toplanması konusunda sıkıntılar yaşanmakta, hatırlanacağı gibi dönem dönem kampanyalar düzenlenerek, birikmiş aidat borçları toplanmaya çalışılmaktadır.

9 Haziran 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren ‘7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’, tabip odalarına aidat borçlarına işletilen faizi silme yetkisi tanımıştır.

Buna göre: 30.04.2021 tarihine kadar ödenmemiş aidat ve buna bağlı işlemiş faiz borcu bulunan üyelerimizin anaparanın tamamını ödemeleri halinde, faiz borçları silinecektir. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021’dir.

Üyelerimiz aşağıda belirtilen yollarla aidat ödemesi yapabilirler:

Oda’ya gelerek ödeme
Üyelerimiz Odamız Tekirdağ Merkez Büro’ya gelerek ödemelerini  nakit ya da kredi kartı ile yapabilirler.

Banka havalesi
Banka havalesi yapılırken, açıklama bölümünde Tekirdağ Tabip Odası üye numaranız ile ad ve soyadınızı belirterek dekontu tekirdagtabip@gmail.comadresine göndermeniz gerekmektedir.

ZİRAAT BANKASI A.Ş. / Tekirdağ Tabip Odası Başkanlığı HesabıTR95 0001 0001 0608 3967 8350 03