Odamızın 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışması sonuçlandı

Odamızın  14 Mart Tıp Haftası  etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışması sonuçlandı.Jüri kazananları belirledi.
Buna göre ilk 3’e giren fotoğraflar dışında 3 fotoğraf da mansiyon ödülü aldı ve 35 sergilenmeye değer fotoğraf ile birlikte  toplamda 41 fotoğraf seçildi.

Fotoğraf yarışması Birincisi Murat AĞIR, İkincisi Canan KAPLICA  ve Üçüncüsü Aleyna ALBAYRAK oldu. Mansiyon ödüllerini ise Aynur ŞAHİN, Kahraman ŞAHİN  ve İsmail ERTİN almaya hak kazandı.

Dereceye giren fotoğraflara ödülleri 17 Mart Çarşamba saat 19.00'da Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde yapılacak ödül töreninde takdim edilecektir.